Image Alt

Malevich

Home / Portfolio / Malevich

The main feature of the house interior is a large panoramic windows and maximum orientation to the south side. The boundaries between the interior and the exterior are blurred. Our goal was to let as much sunlight and air into the house as possible, to combine nature and interior space.

Entering the house you come into a spacious hallway with an open staircase. The absence of the wall in the office opens up the panorama of the patio.

The staircase to the second floor is one of the design challenges of this interior. We needed to create 2 different staircases: the first had a visible stringer, which was fixed between the load-bearing wall on a special ledge, the second – separate steps.

On the second floor there are two bedrooms and a laundry room.

Location
Date
Team